Az idei évet a 2012-ben megkezdett szervezeti és működési változások véglegesítésével indítjuk, lezárva ezzel egy hosszú folyamatot. Célunk,hogy valamennyi termelési funkció közös irányítás alá kerüljön, valamint az egyes szervezetek erős, önálló egységeket alkossanak.

Tovább kívánjuk erősíteni az egységes arculat kialakítását, a vevői kapcsolatok kezelését, valamint a hatékony probléma megoldások működtetését.

A január 1-től életbe lépő működés keretein belül 4 termelési egység került meghatározásra, ezek:

I.termelési igazgatóság Czeber László vezetésével,

II.termelési igazgatóság Kucsera Zsolt vezetésével,

III. termelési igazgatóság Hámori Attila vezetéséve,l

valamint a Gyártási igazgatóság Herr Gábor vezetésével.

A termelés összes funkciója egyúttal egy kézbe kerül a Műszaki és Vállalkozási Igazgató vezetése alatt, mely új pozíciót Petz Róbert tölti be január 1-től.

Cégünk tulajdonosi köre, valamint első számú vezetője változatlan. Kovács István vezérigazgató közvetlen irányítása alatt dolgozik Kovács Gábor Marketing igazgató (aki ettől az évtől átveszi a szerviz funkciók irányítását is), Prókó Réka Gazdasági Igazgató, valamint Petz Róbert az új pozíciójában.

A 2013-as esztendő tekintetében bizakodóak vagyunk. Az új szervezet nagy hatékonysággal tudja kezelni a projektek lebonyolítását, mindamellett a Gordiusz rugalmassága fokozódik. Vevőink igényei szerint bármilyen projekt struktúrához gyorsan tudunk igazodni. Meglévő portfóliónk és kilátásaink alapján hisszük, hogy a kivitelező piac meghatározó résztvevői leszünk 2013-ban is!

Sok sikert kívánunk az új vezetésnek !